Een goede website is meer dan een mooi design

De eerste indruk begint op je website

Maatwerk WordPress website

Het is belangrijk om een professioneel dynamisch visitekaartje te hebben. Wie zich verdiept in het laten maken van een website, komt er snel achter dat het aanbod uiteenlopend is. Wij kiezen voor maatwerk. Uit ervaring weten we dat jouw verhaal en (bedrijfs)identiteit het best tot zijn recht komt in een op maat ontworpen design.
Door te kiezen voor maatwerk zit je niet vast aan een template en zijn de mogelijkheden eindeloos. Qua vormgeving, opbouw van je website, interactie en animatie kunnen we alle kanten op.

Of het nu gaat om een website of webshop, wij denken graag met je mee. We gaan graag in gesprek om op basis van jouw wensen en ideeën een website te creëren die aansluit bij jouw verhaal. We zorgen ervoor dat jouw website of webshop niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook gebruiksvriendelijk, snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Vindbaarheid

Het hebben van een prachtige website of webshop is fijn, maar als niemand het kan vinden, dan is het alsof het niet bestaat. Daarom is goed vindbaar zijn zo belangrijk. Wanneer mensen op zoek zijn naar een product of dienst, is de kans groot dat ze online gaan zoeken. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt te staan en zo meer verkeer naar jouw website trekt. Hierdoor vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar ook de kans op meer potentiële klanten en uiteindelijk meer omzet.

Overzichtelijk Proces

We starten met een brainstorm sessie, waarin we alles over jouw merk/bedrijf/project willen weten. Aan de hand van jouw wensen en doelen gaan we aan de slag met de eerste opzet van het ontwerp. We geven vorm aan de structuur en logica van je website en maken een start met de look en feel. Het designproces is een iteratief proces waarbij we samenwerken om tot het perfecte ontwerp te komen. We kunnen dus niet zonder jouw input.
Vervolgens vertalen we het ontwerp in de developmentfase naar een goed functionerende website of webshop met een focus op stabiliteit en veiligheid. Na de launch van jouw website is het van belang dat deze goed onderhouden wordt. Bij elke website die we afleveren bieden we standaard onderhoud aan.

 

Wat kost een website op maat?

Iedere website is anders, omdat elk bedrijf anders is. De kosten voor een maatwerk website lopen nogal uiteen. Dit hangt namelijk af van de grootte van je website, hoeveel pagina’s en functionaliteiten er gebouwd moeten worden en bijzondere interacties en animaties. Op basis van jouw specifieke wensen komen wij met een maatwerk voorstel. Voor het gemak hebben we drie basis opties ontwikkeld, zodat je een indruk hebt van wat we voor je kunnen ontwikkelen. We hebben voor elk budget een oplossing. Zo heb je al een maatwerk WordPress website vanaf €750,-.

Basic

Wij bouwen een site op maat, waarna jij aan de slag kunt met de inhoud. Geschikt voor een beperkt budget.

Compleet

Jouw wensen en ideeën vertalen wij naar een complete website of shop! Laat alles maar aan ons over. 

Professioneel

Wij denken mee en ontwikkelen precies wat er nodig is, compleet naar wens.
Alles is mogelijk.

Alle pakketen worden standaard aangeboden met onderhoud van jouw WordPress website of webshop. Zodat deze altijd beschermd is tegen externe invloeden. Het onderhouden van je website is namelijk minstens zo belangrijk als de bouw.
Met een maandelijkse bijdrage vanaf € 29,50 heb jij een website die up-to-date en goed beveiligd is.

 

Daarom is onderhoud zo belangrijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!