• WEBSHOP
  • *
  • WEBSHOP
  • *
  • WEBSHOP
  • *
  • WEBSHOP
  • *

Wij ontwerpen altijd vanuit het oog van de website gebruiker. Bij een webshop is dit misschien nog wel belangrijker. De layout van de productpagina kan het verschil maken tussen ‘just browsing’ en het daadwerkelijk kopen van een product.

Van bezoeker naar klant

De layout van de productpagina kan dus het verschil maken. De manier waarop je iets presenteert en communiceert heeft invloed op het gedrag van de bezoeker. We creëren een pagina structuur die de aandacht vasthoudt en ervoor zorgt dat de bezoeker een duidelijk beeld heeft van het product dat ze overwegen te kopen, wat de kans vergroot dat ze tot aankoop overgaan.

53% klikt weg als het laden van een website langer dan 3 seconden duurt

Gebruikerservaring

Laadsnelheid is belangrijk voor de algehele gebruikerservaring, SEO en kan uiteindelijk het verschil maken. We optimaliseren afbeeldingen, de productpagina’s en het hele aankoopproces om alles soepel te laten verlopen.
Goed ontwerp, samen met een snelle laadtijd, kan mensen aanmoedigen om daadwerkelijk producten te kopen in plaats van alleen rond te kijken. Het draait allemaal om het creëren van een positieve gebruikerservaring.

53% klikt weg als het laden van een website langer dan 3 seconden duurt

WooCommerce

Als shopowner kan je eenvoudig voorraad beheren, orders afhandelen en verzendingen beheren. Deze functionaliteiten zijn ingebouwd in het platform waar wij voor kiezen, WooCommerce. Bovendien zijn er tal van extensies beschikbaar om extra functies toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld integratie met een betaalsysteem (Mollie) of verzendplatform (MyParcel).

Content beheer

We zorgen ervoor dat pagina’s makkelijk te managen zijn, afbeeldingen uploaden snel en eenvoudig gaat en je simpel de SEO (titel, beschrijving, etc.) beheert. Je krijgt van ons een duidelijke uitleg om zelf makkelijk dingen aan te passen aan je webshop. Content beheer ligt in jouw handen, maar mag je ook aan ons over laten. Klik hier om daar meer over te lezen.

Onze werkwijze in het kort

Zodra we je ondertekende offerte hebben ontvangen, plannen we een digitale creatieve sessie in. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw bedrijf/merk en doelen. Samen bepalen we de strategie voor jouw nieuwe website of webshop.

Al onze websites worden op maat gemaakt in WordPress in combinatie met Elementor, voor webshops maken we gebruik van WooCommerce.

We houden van duidelijke communicatie. We houden je op de hoogte tijdens het proces van ontwerp tot lancering. Je kunt bij ons terecht met vragen, ook na oplevering. Ons streven is om de website binnen twee maanden online te zetten. Heb je een deadline en wil je sneller je website live hebben dan kan dit in overleg geregeld worden.

Wat kost een webshop op maat?

Iedere webshop is anders, omdat elk bedrijf anders is. De kosten voor een maatwerk website lopen nogal uiteen. Dit hangt namelijk af van de grootte van je webshop, hoeveel pagina’s en functionaliteiten er gebouwd moeten worden en bijzondere interacties en animaties. Op basis van jouw specifieke wensen komen wij met een maatwerk voorstel. Voor het gemak hebben we drie basis opties ontwikkeld, zodat je een indruk hebt van wat we voor je kunnen ontwikkelen. We hebben voor “elk budget” een oplossing.

Basis webshop

Uitgebreide webshop

BENIEUWD NAAR JOUW NIEUWE WEBSHOP?

Of wil je vrijblijvend kennis met ons maken?

bekijk ook