• ONDERHOUD
  • *
  • HOSTING
  • *
  • ONDERHOUD
  • *
  • HOSTING
  • *

Website onderhoud

We kunnen het onderhoud en beheer onderverdelen in technisch onderhoud en contentbeheer. De meeste klanten kiezen ervoor om zelf de content te beheren en laten het technische onderhoud aan ons over. We nemen graag de zorg voor het onderhoud van jouw website of webshop uit handen, zodat jij je op de inhoud kan richten.

Onze hosting is geoptimaliseerd voor Wordpress & Woocommerce

Webhosting

Wij bieden hosting aan die speciaal is ingericht voor WordPress websites. Het biedt snelle laadtijden, uitgebreide beveiliging, en specifieke klantenondersteuning voor WordPress gerelateerde problemen. Omdat we de website zelf maken kunnen we, door de website zelf te hosten, zorgen voor de beste prestaties. Door je website bij ons te laten hosten kun je je concentreren op je inhoud en gebruikerservaring, terwijl technische aspecten professioneel worden beheerd.

Waarom onderhoud zo belangrijk is

Onderhoud en beheer van jouw WordPress website zijn minstens zo belangrijk als de bouw. Denk aan bescherming van jouw website tegen externe invloeden door regelmatige backups, beveiligingsupdates, updates van plugins, etc.
Daarnaast weten we uit ervaring dat je graag dingen aan wilt blijven passen en toevoegen. Een website is tenslotte een dynamisch visitekaartje, net zoals jouw bedrijf groeit en verandert beweegt jouw website mee.

Technisch beheer

We kunnen het onderhoud en beheer onderverdelen in technisch onderhoud en contentbeheer. De meeste klanten kiezen ervoor om zelf de content te beheren en laten het technische onderhoud aan ons over. We bieden hiervoor drie pakketten aan. Hieronder staat een overzicht van de pakketten. 

Toch zelf je website technisch onderhouden? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Met name wanneer jouw website draait op een open source CMS systeem als WordPress. Het is belangrijk om juist deze websites up to date te houden.

Basis

Hosting: €12,50
Onderhoud: €22,50
Totaal: €35,- / per maand
Voor: € 29,50 / per maand
prijs excl. btw

Plus


Hosting: €12,50
Onderhoud: €49,50
Totaal: €62,- / per maand
Voor: € 54,50 / per maand
prijs excl. btw

Ultra


Hosting: €12,50
Onderhoud: €49,50
Contentbeheer: €100,-
Totaal: €162,- / per maand
Voor: € 125,- / per maand
prijs excl. btw

WIL JE MET ONS SAMENWERKEN?


Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? In een vrijblijvend (digitaal) gesprek leren we elkaar kennen.

bekijk ook