• WEBSITE
  • *
  • WEBSITE
  • *
  • WEBSITE
  • *
  • WEBSITE
  • *

Website laten maken

Wie zich verdiept in het laten maken van een website, komt er snel achter dat het aanbod uiteenlopend is. Van een simpele template tot een web app met custom cms als backend. Wij kiezen voor de middenweg; een bestaand cms (WordPress) als backend met een volledig op maat ontworpen design. Uit ervaring weten we dat jouw verhaal en (bedrijfs)identiteit zo het best tot zijn recht komt. Door te kiezen voor maatwerk zit je niet vast aan een template en zijn de mogelijkheden eindeloos. Qua vormgeving, opbouw van je website, interactie en animatie kunnen we alle kanten op.

We ontwerpen vanuit de ogen van de websitebezoeker, voor de beste gebruikerservaring

Gebruikerservaring

Wat wil je bezoeker weten? Wat is hen doel? Waar zijn ze naar op zoek? We ontwerpen vanuit de ogen van de websitebezoeker. Dat is belangrijk, want een succesvol website bezoek begint bij een fijne ervaring.
We zorgen ervoor dat jouw website of webshop niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook gebruiksvriendelijk, snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Van bezoeker naar klant

Het hebben van een mooie website is een start, maar je wilt natuurlijk een website die leidt tot meer aanvragen en bestellingen.
Je website is de plek om je bedrijf, diensten, en informatie over te brengen naar je (potentiële) klanten of doelgroep. Goed design houdt de aandacht van de gebruiker vast en zorgt ervoor dat een bezoeker, klant wordt.

Vindbaarheid SEO

Wanneer mensen op zoek zijn naar een product of dienst, is de kans groot dat ze online gaan zoeken. Een hoge positie in de zoekmachineresultaten vergroot de kans dat mensen je website ontdekken en erop klikken. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) maken we duidelijk aan de zoekmachine hoe relevant, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk de website is.

Gemak

We begrijpen dat het hebben van een stabiele en betrouwbare website belangrijk is voor elk bedrijf. Daarom gebruiken we WordPress als back-end systeem, zodat je er zelf makkelijk mee uit de voeten kunt. Daarnaast bieden we onderhoud aan om ervoor te zorgen dat jouw site altijd goed blijft werken.

Onze werkwijze in het kort

Zodra we je ondertekende offerte hebben ontvangen, plannen we een digitale creatieve sessie in. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op jouw bedrijf/merk en doelen. Samen bepalen we de strategie voor jouw nieuwe website of webshop.

Al onze websites worden op maat gemaakt in WordPress in combinatie met Elementor, voor webshops maken we gebruik van WooCommerce.

We houden van duidelijke communicatie. We houden je op de hoogte tijdens het proces van ontwerp tot lancering. Je kunt bij ons terecht met vragen, ook na oplevering. Ons streven is om de website binnen twee maanden online te zetten. Heb je een deadline en wil je sneller je website live hebben dan kan dit in overleg geregeld worden.

Wat kost een website op maat?

Iedere website is anders, omdat elk bedrijf anders is. De kosten voor een maatwerk website lopen nogal uiteen. Dit hangt namelijk af van de grootte van je website, hoeveel pagina’s en functionaliteiten er gebouwd moeten worden en bijzondere interacties en animaties. Op basis van jouw specifieke wensen komen wij met een maatwerk voorstel. Voor het gemak hebben we drie basis opties ontwikkeld, zodat je een indruk hebt van wat we voor je kunnen ontwikkelen. We hebben voor “elk budget” een oplossing.

Informatieve website

Basis website

Uitgebreide website

BENIEUWD NAAR JOUW NIEUWE WEBSITE?

Of wil je vrijblijvend kennis met ons maken?

bekijk ook