01 . Kennismaking

Bij ons begint alles met een kennismaking. Tijdens dit (digitale) gesprek willen we jouw verhaal en jouw bedrijf beter leren kennen, zodat we kunnen begrijpen wat jouw doelen en wensen zijn.

02 . Onboarding

Tijdens onze kennismaking zijn we al het een en ander te weten te komen over jou en jouw bedrijf. Om jouw wensen nog duidelijker te krijgen hebben we de Website en Huisstijl vragenlijst ontwikkeld.
In een brainstormsessie bespreken we samen de uitkomst van de vragenlijst en komen we tot een planning waarin we de timeline van het project bepalen en wanneer het huiswerk aangeleverd dient te worden.

03 . Design

Hierna gaan we aan de slag met het vormgeven van de website. Aan de hand van jouw wensen en doelen gaan we aan de slag met de eerste opzet van het ontwerp. Dit doen we in de vorm van een moodboard en wireframe. We geven vorm aan de structuur en logica van je website en maken een start met de look en feel. Het designproces is een iteratief proces waarbij we samenwerken om tot het perfecte ontwerp te komen. We kunnen dus niet zonder jouw input.

04 . Feedback

Tijdens het design proces hebben we jouw feedback nodig. Op dit punt doen we een voorstel voor huisstijl en website opbouw door middel van een moodboard & wireframe. Als je ook een logo door ons laat ontwerpen geven we een aantal opties, na jouw feedback, ontwikkelen we deze (indien nodig) verder.

05 . Huiswerk

We gaan aan de slag met jouw feedback en ondertussen mag je aan de slag met beeld en tekst. Vervolgens integreren wij jouw content in het ontwerp.

06 . Feedback

Na het integreren van jouw content in het ontwerp hebben we nog een feedback moment. We gaan samen door het ontwerp en finetunen waar nodig. Als jij helemaal tevreden bent met het ontwerp dan kan de daadwerkelijke bouw van de website/shop echt beginnen.

07 . Development

We starten met de bouw van de website. Hiervoor hebben we de inloggevens van jouw domein nodig.
Dit is het moment dat de website echt tot leven komt. Alle interactieve elementen en beweging wordt zichtbaar. (Dit proces duurt ongeveer 2 à 3 weken). Als je hosting bij ons afneemt, en het domein nog ergens anders wordt gehost, is dit ook het moment dat we jouw domein naar onze speciale server verhuizen.

08 . Final check

Samen bekijken we de website voordat deze definitief gelanceerd wordt.
Als we nog geen datum geprikt hebben voor de livegang dan doen we dat nu.

09 . Online

Dit is het moment waar we met zijn allen naartoe werken. De website/shop gaat live!