Hosting en onderhoud van jouw Wordpress website

We nemen graag de zorg voor het onderhoud van jouw website of webshop uit handen, zodat jij je op de inhoud kan richten.

Webhosting

Wij bieden hosting aan die speciaal is ingericht voor WordPress websites. Het biedt snelle laadtijden, uitgebreide beveiliging, en specifieke klantenondersteuning voor WordPress gerelateerde problemen. Omdat we de website zelf maken kunnen we, door de website zelf te hosten, zorgen voor de beste prestaties. Door je website bij ons te laten hosten kun je je concentreren op je inhoud en gebruikerservaring, terwijl technische aspecten professioneel worden beheerd. 

Onze hosting is geoptimaliseerd voor jouw WordPress website

Waarom onderhoud zo belangrijk is

Onderhoud en beheer van jouw WordPress website zijn minstens zo belangrijk als de bouw. Denk aan bescherming van jouw website tegen externe invloeden door regelmatige backups, beveiligingsupdates, updates van plugins, etc.

Daarnaast weten we uit ervaring dat je graag dingen aan wilt blijven passen en toevoegen. Een website is tenslotte een dynamisch visitekaartje, net zoals jouw bedrijf groeit en verandert beweegt jouw website mee.

Jij de content, wij de techniek

Technisch beheer

We kunnen het onderhoud en beheer onderverdelen in technisch onderhoud en contentbeheer. De meeste klanten kiezen ervoor om zelf de content te beheren en laten het technische onderhoud aan ons over.

Toch zelf je website technisch onderhouden?
Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Met name wanneer jouw website draait op een open source CMS systeem als WordPress. Het is ontzettend belangrijk om juist deze websites up to date te houden. Dat geldt zeker ook voor wat betreft de beveiliging.

Houd er rekening mee dat je zonder onderhoudspakket mogelijk voor hogere kosten komt te staan.

Basis

Goede hosting
Jij de content, wij de techniek

Hosting: €12,50
Onderhoud: €22,50

Totaal: €35,- / per maand

Voor: € 29,50 / per maand

prijs excl. btw

Plus

Goede hosting, snellere support
Jij de content, wij de techniek
Webshop ondersteuning

Hosting: €12,50
Onderhoud: €49,50

Totaal: €62,- / per maand

Voor: € 54,50 / per maand

prijs excl. btw

Ultra

Goede hosting en volledige ondersteuning voor zowel het technische onderhoud als contentbeheer

Hosting: €12,50
Onderhoud: €49,50 Contentbeheer: €100,-

Totaal: €162,- / per maand

Voor: € 125,- / per maand

prijs excl. btw

Alleen hosting?

Wil je al het onderhoud en het technische beheer van je website zelf doen, maar er wel zeker van zijn dat je website optimaal gehost wordt? Dan kun je ook alleen de hosting door ons laten verzorgen voor €17,50 per maand.