Marissa Langeveld
Marissa Langeveld

Marissa Langeveld begeleidt krachtige vrouwen die vastlopen in het leven, met behulp van transformerende breathwork/ademsessies. Haar unieke aanpak verdient een website die net zo uniek is.

Samen met Marissa creƫerden we dan ook een website die haar visie en werkwijze perfect weerspiegelt. In haar coachingstrajecten leert ze je om contact te maken met je lichaam, oude patronen los te laten, te verbinden met je innerlijke kracht en te leven in het hier en nu.

Haar website is een digitale uitnodiging om kennis te maken met de kracht van ademwerk en een platform waar vrouwen een eerste stap kunnen zetten op weg naar een gelukkiger en gezonder leven.

Rebrand, Web design & development, Werkboek, Members-only area

ML SAND

F2F1EA

ML GOLD

D9C191

ML BORDEAUX

721A1A

ML ORANGE

FB4D03

ML DEEP BLUE

102120

Marissa doet het allemaal net een tikkeltje anders dan de rest en dat mag haar website ook uitstralen. We keken samen met haar naar wie haar ideale klant is en hoe we haar het beste aan kunnen spreken.

Door middel van een zelftest wordt je uitgenodigd om een eerste stap te zetten om aan de slag te gaan met jouw overlevingsmechanisme.

Daarnaast kan je op de site een kennismaking plannen, breathwork sessies boeken en (als member) inloggen in de membersonly-area.

Super fijne samenwerking gehad met Niels en Nadine. Ik ben erg blij met mijn website! Het was nog beter dan ik zelf had kunnen bedenken. Zeker een aanrader om hier je website te laten bouwen of re-branden zoals ik zelf heb gedaan.

Marissa Langeveld – Eigenaresse @ Marissa Langeveld coaching